Bakgrunnshistorie - Intervju med RackBuddy -grunnlegger Martin Heinze
Intervju med Martin Heinze
En av grunnleggerne våre, Martin Heinze, ga nylig et intervju til Sara Amos Pedersen fra den danske avisen Ekstra Bladet. I dette intervjuet gir han innsikt i selskapet Rackbuddy og samarbeidet med sin partner, Lasse Nielsen.
Vi har oversatt artikkelen på engelsk:
"Du trenger ikke å sveise noe sammen og blir ikke tvunget til å holde deg til en viss design"
Sammen med sin barndomsvenn Lasse Nielsen jobber Martin Heinze hos møbelfirmaet RackBuddy. De tidligere fotballspillerne fant en nisje og skapte praktiske klesstativer laget av vannrør.
De har kjent hverandre i hele livet. På barneskolen har de vært bestevenner, og som ungdom spilte de begge fotball i Esbjergs beste klubber. I dag jobber Martin Heinze og Lasse Nielsen med vannrør, som de omarbeider seg til møbler som selges i hele Europa.
Hvordan er det å jobbe sammen med din beste venn?
- Vi har et godt samarbeid. Han har noen kompetanser jeg ikke har og omvendt. Vi fullfører hverandre veldig bra, fordi Lasse er veldig god på alt som angår nettbutikken vår mens jeg tar vare på kundene. Vi diskuterer problemer åpent, slik at konflikter er ute av verden så raskt som mulig.
Hvordan fant du nisjen din?
- Ingen av oss har noen gang forventet at vi en dag ville leve fra å designe møbler. Jeg er en utdannet politimann og ikke en av disse menneskene som alltid visste at de ville starte sin egen virksomhet. Imidlertid har jeg alltid hatt interesse for design. Jeg fikk ideen til møblene våre, fordi jeg ønsket å bygge noen få klesstativer som er mer robuste og allsidige som de du kan kjøpe i de store møbelkjedene! Vi fikk inspirasjon til vannrør, ettersom Lasse tidligere har blitt utdannet i salg for et rørleggerleverandørfirma og fått mye kunnskap om forskjellige materialer.
Hva slags møbler lager du?
- I begynnelsen solgte vi bare tre forskjellige typer klesstativer. Men vi vokste og utviklet oss raskt og selger nå 13 forskjellige modeller, inkludert mindre klærkroker til private kunder så vel som butikker og bedrifter. Vi oppdaget videre at mange av kundene våre ønsker å lage sitt eget walk -in -skap - det er grunnen til at vi også tilpasser mange av designene våre. Det handler om å få mest mulig ut av plassen du har. Og for det tilbyr designene våre mange muligheter, da du kan lage noe som perfekt bruker høyden på et rom eller passer perfekt under en skrånende vegg. Vi designer for private kunder så vel som butikker og restauranter og tilpasser alt til våre kunder ønsker og behov. Til tross for det rå, industrielle utseendet på klesstativene våre, kan du også få dem til å se mer feminine ut med få midler - for eksempel med interiørelementer i varmere fargetoner.
Hvorfor er vannrør et godt materiale?
- Vannrør gir et rått, industrielt utseende, som virkelig er trendy akkurat nå. De gir oss muligheten til å lage litt av en New York -teft, for eksempel med murvegger og andre metallelementer - nøyaktig hva kundene våre liker. I tillegg er det et veldig kult materiale som lett er skrudd sammen og fra hverandre. Med rør og beslag kan du lage alt du ønsker. Det minner litt om Lego -murstein for voksne, da du ikke trenger å sveise noe sammen og ikke blir tvunget til å holde seg til ett design. Dette åpner muligheten for kundene våre, for å kjøpe et klesstativ og enkelt endre det, i tilfelle de beveger seg.
Er det noen fremgang i virksomheten din?
- Ja det er. Siden vi har solgt de første møblene i 2013, har det skjedd mye. I dag har vi en dansk, tysk og engelsk nettbutikk og selger i hele Europa. Vi jobber videre med en fransk nettbutikk og begynte å få forespørsler fra USA!
Om Martin
- Martin Heinze ble født i 1983 i den danske byen Esbjerg.
- Han er utdannet som politimann. Han var ferdig med utdannelsen sin i 2013.
- I desember 2013 startet han møbelfirmaet Rackbuddy sammen med Lasse Nielsen. RackBuddy har sitt showroom i København, der Lasse bor, og en lagring i Esbjerg, der Martin bor.
- RackBuddy har en dansk, engelsk og tysk nettbutikk og får ofte forespørsler fra USA.
Den opprinnelige artikkelen ble publisert i "Håndværkeren" -delen av Ekstra Bladet. Du kan lese den her: